Η Πεντέλη Πόλη Πρότυπο δηλώνει διαθεσιμότητα

Χιονισμένα Μελίσσια

▶️ Η μέχρι στιγμής υστέρηση που έχει επιδειχθεί σε ότι αφορά τον χρόνο ανταπόκρισης στην αντιμετώπιση των αναγκών των πολιτών, μας οδηγεί στο ερώτημα αν δεν υπηρχε επαρκής σχεδιασμος ή αν υπάρχουν επαρκείς δυνάμεις για να ανταποκριθεί ο δήμος ή και τα δύο μαζί.

▶️ Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα, γεγονός που θα μας απασχολήσει μετά το άνοιγμα της πόλης και της λύσης των προβλημάτων, οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους εργαζόμενους και τους εθελοντές και να ενισχύσουμε τις υπερπροσπάθειές τους.

▶️ Αντιλαμβανόμαστε επίσης ότι δεν είναι εφικτό να επιστρατεύσει κανείς την τελευταία ώρα όλους τους αναγκαίους εθελοντές που μπορεί να χρειάζονται κάποια ειδική εκπαίδευση για να μπορούν να ανταποκριθούν σε απαιτητικές εργασίες του δήμου.

▶️ Οφείλουμε όμως για εκείνες τις χωρίς εξειδίκευση βοηθητικές εργασίες να καλέσουμε το δήμο να βγει μπροστά, να ενεργοποιήσει όλες του τις δυνάμεις τακτικές και εθελοντικές, καλώντας (ο δήμος) όλους εκείνους που έχουν τη δυνατότητα και τη διάθεση, σε συγκεκριμένα σημεία για να παράσχει εξατομικευμένη βοήθεια σε συμπολίτες μας. Για να αποφύγουμε την ύπαρξη και άλλων απωλειών (όπως αυτή με το τραγικό συμβάν στα Μελίσσια).

▶️ Από την παράταξη μας Πεντέλη Πόλη Πρότυπο είμαστε στη διάθεση του δήμου για να συνδράμουμε.