Ορκίστηκε ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Αποστολίδης

Στο Δημοτικό Κατάστημα Πεντέλης προσήλθε τη Δευτέρα 19/2, κατόπιν της υπ’ αρ. πρωτ. 3038/935/16.2.2024 πρόσκλησης της Δημάρχου Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αποστολίδης Κωνσταντίνος, ο οποίος αναδείχτηκε τακτικό μέλος, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1371/2024 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η Δήμαρχος ευχήθηκε στον νέο Δημοτικό Σύμβουλο καλή δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντά του προς όφελος της πόλης και των δημοτών.

Η Ανακοίνωση της παράταξης “Πεντέλη Πόλη Προτυπο” για την ορκωμοσία:

Σήμερα στο Δημαρχείο Πεντέλης πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Κώστα Αποστολίδη ως πρώτου δημοτικού συμβούλου εκ μέρους της παράταξής μας ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ.

Τονίζουμε στην αρχή της νέας δημοτικής περιόδου ότι το κύριο ζητούμενο για εμάς είναι να εστιάσουμε στα πραγματικά ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας.

Επιλέγουμε να μην αφήνουμε τις προσωπικές φιλοδοξίες να κυριαρχούν στη δημόσια συζήτηση. Αντίθετα, με πολιτική με αρχές, πρόγραμμα και δεσμεύσεις που δημιουργούν συμμαχίες και αντιθέσεις, επιλέγουμε να αγωνιστούμε για λύσεις σε προβλήματα που θα βελτιώσουν πραγματικά τις ζωές μας και τις ζωές των κατοίκων του δήμου μας.

Σε όσους έσπευσαν να μας λοιδορήσουν και να μας στοχοποιήσουν δημόσια, απαντάμε ότι η πολιτική υποκρισία, ο τυχοδιωκτισμός και η επιδίωξη για οφέλη από τη νομή της εξουσίας είναι χαρακτηριστικά άλλων και δεν πείθουν όσες και όσους επιλέγουν να εκφραστούν και να επιδιώξουν συλλογικά τη βελτίωση της καθημερινής τους ζωής.