Κλείσιμο καταστήματος Εθνικής Τράπεζας Μελισσίων

Κλιμάκιο της παράταξης Πεντέλη Πόλη Πρότυπο με τον Κώστα Αποστολίδη συνέχισε τις επισκέψεις μας σε καταστήματα του εμπορικού κέντρου Μελισσίων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας.

🚩Η συζήτηση με τους καταστηματάρχες και επαγγελματίες της πόλης ανέδειξε μία σειρά από ζητήματα που τους απασχολούν με πιο σημαντικά το επικείμενο κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας καθώς και τη δημιουργία, συντήρηση και ανάδειξη ελκυστικών σημείων στο δημόσιο χώρο της πόλης. Η λογική που διαπερνά τα ζητήματα αυτά είναι ο πολίτης να μπορεί να επιλέξει τον Δήμο του για την οικονομική και κοινωνική δραστηριοποίηση του, την έξοδο του και την αναψυχή του και παραμένοντας στην πόλη του να ικανοποιεί τις ανάγκες του στα καταστήματα της

🚩Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Μελισσίων και συνάντηση με τον διευθυντή της κ. Χρήστο Φιλιππίδη στον οποίο εκφράστηκε η υποστήριξη της παράταξης στο προ εβδομάδος αίτημα των επιχειρηματιών για την άρση της απόφασης της διοίκησης για συρρίκνωση του δικτύου.

🚩Ταυτόχρονα εκφράστηκε η άποψη ότι είναι αδιανόητο η Εθνική τράπεζα να αποχωρεί από ένα δήμο με 35.000 δημότες, με πολλαπλά αρνητικά αποτελέσματα για την τοπική οικονομία, τις οικονομικές συναλλαγές των κατοίκων και την επιβάρυνση του περιβάλλοντος εξαιτίας των επιπλέον μετακινήσεων.

🚩Η τράπεζα που επανειλημμένα κεφαλαιοποιήθηκε με χρήματα του ελληνικού λαού δεν μπορεί να οδηγεί ένα μέρος του σε αποκλεισμό από τραπεζικές υπηρεσίες.

Η Γραμματεία της δημοτικής παράταξης