Χριστούλη Βασιλική (Βάλια)

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στα Μελίσσια Αττικής. Είμαι επικοινωνιολόγος (strategist). Φοίτησα στα δημόσια σχολεία του δήμου μας και συνέχισα τις σπουδές μου στον τομέα της Επικοινωνίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Πολιτισμικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Sunderland, του Hνωμένου Βασιλείου.

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο της Πολιτικής Επικοινωνίας, των ΜΜΕ, του Marketing, των Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων. Έχω διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στη διαφήμιση την παραγωγή και οργάνωση τηλεοπτικών εκπομπών και εκδηλώσεων για επιχειρήσεις, ομίλους, ελληνικά και ξένα τηλεοπτικά δίκτια, δημόσιους και διεθνείς πολιτικούς φορείς.

Εργάζομαι ως ειδική συνεργάτης επικοινωνίας του Δήμου Χαλανδρίου συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της διαδραστικής επικοινωνίας και του ανοιχτού διαλόγου μεταξύ του Δήμου, των δημοτών και των επιχειρήσεων αλλά και στην ανάπτυξη της διαπολιτισμικής επικοινωνίας και της αισθητικής επιμέλειας της παρουσίας του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Κοινωνικής Δικτύωσης.

Aπό μικρή ηλικία ασχολούμαι με τα κοινά και έχω συμμετάσχει σε δράσεις αλληλεγγύης με συλλόγους, μη κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.

Έχοντας αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες από προετοιμασία ή από συμμετοχή σε πολλούς εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς, συνέδρια και αδελφοποιήσεις με άλλους Δήμους και με όραμα την εξάλειψη της επικοινωνιακής απόστασης των πολιτών με την τοπική εξουσία, την αποφυγή της αβεβαιότητας, την εξισορρόπηση του ατομικισμού με τη συλλογικότητα και την ομαλή μετάβαση στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή, επέλεξα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον συνδυασμό ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ για να αγωνιστούμε για την αναβάθμιση του Δήμου μας σε μια Πόλη σύγχρονη, βιώσιμη και φιλική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.