Τσιπλητάρη Μαρία

Είμαι δασκάλα και υπηρετώ επί μία 25ετία σε σχολεία της Πεντέλης και Μελισσίων. Τα τελευταία 10 χρόνια υπηρετώ στο 4ο Δημοτικό Μελισσίων.

Σπούδασα στη Γερμανία και στην Ελλάδα και είμαι Πτυχιούχος Οικιακής Οικονομίας (Γερμανία), Πτυχιούχος της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας Αθηνών και Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είμαι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Τσιπλητάρη (καθηγητή Πανεπιστημίου) με τον οποίο έχουμε αποκτήσει μία κόρη και 4 εγγόνια.

Είμαι μόνιμη κάτοικος Μελισσίων και μεταξύ των άλλων ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για τους μαθητές μου που φοίτησαν στα σχολεία όπου υπηρέτησα, καθώς και για όλους τους συνδημότες μου για μια ζωή με ένα καλύτερο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Προκειμένου να δημιουργηθεί αυτό το περιβάλλον, χρειάζεται μια συλλογική προσπάθεια με απώτερο στόχο ο Δήμος Πεντέλης να γίνει πρότυπο πόλης. Ασφαλώς χρειάζεται πολλή δουλειά κι εγώ είμαι διατιθεμένη να εργαστώ με ζήλο για αυτόν το σκοπό.

Αυτό είναι και το κίνητρό μου που με οδήγησε να βάλω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος του Δήμου Πεντέλης με την ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ.