Μουρίκη Χριστίνα

Γεννήθηκα στην Αθήνα και από τα 10 μου χρόνια κατοικώ μόνιμα στη Νέα Πεντέλη. Σ’ αυτό το όμορφο και πράσινο προάστιο έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια.

Σπούδασα στη Θεσσαλονίκη δασκάλα, αυτό που πάντα ήθελα. Αργότερα μετεκπαιδεύτηκα στις Επιστήμες της Αγωγής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ. Από το 2010 υπηρετώ σε δημοτικό σχολείο του Δήμου μας. Μέσα στα μάτια των μαθητών μου μπορώ να διαβάσω τα όνειρα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Θέλω να φροντίσω, με όλες μου τις δυνάμεις, να ζήσουν σε ένα περιβάλλον και σε έναν τόπο που τους αξίζει· όμορφο, καθαρό, πολιτισμένο, ασφαλή, ανθρώπινο!

Επέλεξα να συμπορευτώ με την παράταξη ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, γιατί εκτίμησα την καθαρότητα των απόψεων, την ανιδιοτέλεια και τον δυναμισμό των προσώπων, την καλλιέργεια του νου και της ψυχής. Με εκφράζει απόλυτα το σύνθημα ΚερδίΖΟΥΜΕ την Πόλη μας, γιατί για εμένα σημαίνει νοιαζόμαστε γι’ αυτή και τους πολίτες της, οραματιζόμαστε, φροντίζουμε, προστατεύουμε, διορθώνουμε και επιστρέφουμε στα παιδιά μας μια πόλη που τους αξίζει, μια Πόλη Πρότυπο! «Δεν κληρονομούμε τη γη από τους προγόνους μας, τη δανειζόμαστε από τα παιδιά μας» Ινδιάνικη παροιμία