Μινάρδου Κάτια

Γεννήθηκα στη Νέα Πεντέλη, όπου κα έζησα τα πρώτα παιδικά μου χρόνια, δίπλα στη λίμνη Θάλωσι. Τότε που το βουνό είχε διάσπαρτα, μικρά σπίτια από πισσόχαρτο και ξύλο που φιλοξενούσαν τους λατόμους και τους πρόσφυγες.

Είμαι μόνιμη κάτοικος από το 1990. Σπούδασα οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ. Συνέχισα στη Νομική Αθήνας που όμως αναγκάστηκα να διακόψω
τις σπουδές μου λόγω πρόωρου θανάτου του συζύγου μου και να αφοσιωθώ στην ανατροφή των δυο παιδιών μου, που ήταν τότε σε νηπιακή ηλικία. Μιλάω Γαλλικά, Αγγλικά και Ιταλικά. Αργότερα σπούδασα γλυπτική σε μέταλλο και κόσμημα.

Από τα φοιτητικά μου χρόνια εντάχθηκα στο χώρο της Αριστεράς (ΚΚΕ εσωτερικού). Υπηρέτησα στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθήνας επί 35 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιήθηκα στον Σύλλογο Υπαλλήλων Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθήνας. Διετέλεσα επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ και της ΟΔΥΕ.

Η Πεντέλη είναι ο τόπος μου και θέλω να συμπορευτώ μέσα από το ψηφοδέλτιο ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ για να αντιμετωπίσουμε σοβαρά και υπεύθυνα τα προβλήματα των συμπολιτών μας και να παραδώσουμε στις επόμενες το βουνό όμορφο όπως το γνωρίσαμε εμείς.