Μακρή Σβάρνα Ευθυμία (Έφη)

Λέγομαι Ευθυμία Σβάρνα το γένος Μακρή, γεννήθηκα στους Γαργαλιάνους του νομού Μεσσηνίας το 1955.

Είμαι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Χρήστο Σβάρνα, με τον οποίο έχουμε τρία παιδιά. Τον Περικλή, τον Πέτρο και τη Μαρία- Ευγενία. Στα Μελίσσια μένουμε από το 1990.

Φοίτησα στα δημόσια σχολεία των Γαργαλιάνων. Σπούδασα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών Επιστημών, από όπου αποφοίτησα το 1979.

Είμαι συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος. Υπηρέτησα στο Υπουργείο Υγείας και μετέπειτα στη Νομαρχία Αττικής, ως τμηματάρχης της Διεύθυνσης Υγείας Ανατολικής Αθήνας.

Συμμετείχα στους συλλόγους τόσο της σχολής μου όσο και του εργασιακού μου χώρου αργότερα. Συμμετείχα ενεργά στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων των παιδιών μου. Επιπλέον, υπήρξα μέλος του Δ.Σ. του Α’ Κρατικού Παιδικού Σταθμού Μελισσίων για δυο τετραετίες.

Έχω λάβει μέρος ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις δυο τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το ενδιαφέρον μου στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης επικεντρώνεται στα θέματα παιδικής προστασίας και στην αλληλεγγύη.

Είμαι μέλος της παράταξης ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ από την ίδρυση της και συμφωνώ με το πρόγραμμα της. Συμπαρατάσσομαι ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος γιατί εκτός από την παρουσία της στην κοινωνία πιστεύω ότι η παράταξη αυτή πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στις αποφάσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης μας.