Μπέλλου Δήμητρα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Μελίσσια. Φοίτησα στα σχολεία του Δήμου μας και στη συνέχεια στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στη Σχολή Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας και Εφαρμοσμένων Οικονομικών.

Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, καινοτόμων περιβαλλοντικών εφαρμογών και διαχείρισης στερεών αποβλήτων. Είμαι αθλήτρια ποδοσφαίρου και ήμουν επί χρόνια αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων.

Θέλω να εργαστώ:

  • για έναν ανοιχτό και δημοκρατικό Δήμο Πεντέλης, έναν Δήμο που θα βασίζεται στη συνεχή διαβούλευση και τη συναπόφαση με τους δημότες για όλα τα σημαντικά ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της δημοτικής αρχής, αξιοποιώντας όλες
    τις δυνατότητες που μας παρέχει η ζωντανή αλλά και η διαδικτυακή επικοινωνία.
  • Για έναν Δήμο που θα χαρακτηρίζεται από διαφάνεια και λογοδοσία με εύκολη και απλοποιημένη πρόσβαση των πολιτών σε όλες τις βασικές διοικητικές και οικονομικές αποφάσεις.
  • Για έναν Δήμο της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης με καινοτόμες πολιτικές για τη νέα γενιά και την τρίτη ηλικία
  • Για έναν πράσινο Δήμο πρωτοπόρο στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών ενέργειας μέσω ενεργειακών κοινοτήτων με τη συμμετοχή των πολιτών.

Αποφάσισα να συστρατευθώ με την παράταξη ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ γιατί επενδύει στη συλλογική δουλειά και τις θέσεις της, με αξιόπιστα και εργατικά άτομα, μακριά από απολίτικες λογικές αθροίσματος ψήφων και προσωπικών στρατηγικών.