Ντυντούρ Ντορότα (Dyndur Dorota )

Γεννήθηκα στην Πολωνία το 1971. Το 1987 ήρθαμε ως οικογένεια μεταναστών στην Ελλάδα. Αποφάσισα να μείνω αφήνοντας πίσω όνειρα μισά.

Παντρεύτηκα τον Μάρκο Αρμπηλιά, κάτοικο Μελισσίων και από το 1989 διαμένω μόνιμα στον Δήμο Πεντέλης.

Μεγαλώνοντας τα τρία μας παιδιά, διαπίστωνα αρκετά προβλήματα στην οργάνωση του δημόσιου χώρου (απροσπέλαστα πεζοδρόμια, «επικίνδυνες» παιδικές χαρές, «παρατημένοι» χώροι πρασίνου). Επίσης από τότε με προβλημάτιζε η ανεπάρκεια στην διαχείριση αποβλήτων (κάτι που εν μέρει έχει αντιμετωπιστεί) και ενθάρρυνα τα παιδιά και τους γείτονές μου στην κομποστοποίηση, επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση.

Ήρθα αντιμέτωπη με την έλλειψη στήριξης ατόμων τρίτης ηλικίας καθώς ασχολούμαι περιστασιακά με την φροντίδα ηλικιωμένων. Αποφάσισα να σπουδάσω στον τομέα υγείας, προκειμένου να μπορέσω να προσφέρω βοήθεια πιο αποτελεσματικά και ολοκληρωμένα.

Δραστηριοποιούμαι στην Ομάδα Διατήρησης Παραδοσιακών Σπόρων «Αυλή των Κηπουρών» ως ενεργό μέλος.

Όλα τα παραπάνω με έκαναν να θελήσω να συμμετέχω ενεργά στην παράταξη ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ και να συνεισφέρω ειδικά σε θέματα αντιμετώπισης και στήριξης της τρίτης ηλικίας και να στηρίξω με την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος την πορεία της παράταξης.