Νέστορας Δημήτρης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Μελίσσια.

Αποφοίτησα από τα Δημόσια σχολεία του Δήμου μας. Φοίτησα στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Αθήνας και είμαι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Επαγγελματικής Κατάρτισης. Διευθύνω 32 χρόνια Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Δια Βίου μάθησης.

Δραστηριοποιούμαι πολιτικά από μαθητής μέσα από συλλογικότητες της Αριστεράς, ενώ υπήρξα Ιδρυτικό μέλος και Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Μελισσίων του Συνασπισμού της Αριστεράς και αργότερα Ιδρυτικό μέλος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης.

Υπήρξα Πρόεδρος του 3ου Συνοικιακού Συμβουλίου Μελισσίων, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων, μέλος του Δ.Σ. της “Αναπτυξιακής Μελισσίων -Νέας Πεντέλης Α.Ε.” και μέλος της Συντακτικής Επιτροπής Εντύπου-Επικοινωνίας του Δήμου Μελισσίων.

Από το 1982 συμμετέχω ως ενεργό μέλος και υποψήφιος σε Δημοτικές Παρατάξεις, αρχικά του Δήμου Μελισσίων και αργότερα του Δήμου Πεντέλης.

Είμαι ιδρυτικό μέλος της δημοτικής παράταξης ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ και βοήθησα στην δημιουργία της συμμετέχοντας στην πρώτη Γραμματεία της.

Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος επειδή πιστεύω ότι «η πόλη είναι οι άνθρωποί της», επειδή πέρα από τις φωταγωγημένες πλατείες και τις κοσμικές εκδηλώσεις, υπάρχει και η «Άλλη Πεντέλη», με τις κοινωνικές και ατομικές αντιστάσεις και τους ενεργούς πολίτες οι οποίοι δίνουν καθημερινές μάχες και κερδίζουν στόχους, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ένα άλλο, συλλογικό όραμα για τη Πεντέλη.