Καμπούρης Κώστας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κερατσίνι και από το 1990 ζω στα Μελίσσια.

Σπούδασα Φυσικός στην Πάτρα και έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία για την Προστασία του περιβάλλοντος και στο ΕΚΠΑ στη Φιλοσοφία των Φυσικών επιστημών.

Υπηρέτησα για 35 χρόνια τη Δημόσια Εκπαίδευση ως καθηγητής στα Γυμνάσια –Λύκεια, επιμορφωτής καθηγητών και συγγραφέας των σχολικών βιβλίων Φυσικής που διδάσκονται στα γυμνάσια από το 2000 έως σήμερα. Ήμουν υπεύθυνος από το Υπουργείο Παιδείας την περίοδο 2000 -2005 για τη διαμόρφωση, εξοπλισμό και τη λειτουργία εργαστηρίων Φυσικών Επιστημών στα 3 Λύκεια του Δήμου μας και την επιμόρφωση των καθηγητών.

Παιδί της γενιάς του Πολυτεχνείου ήμουν μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Φοιτητικών Συλλόγων Αγγλίας, πρόεδρος για 8 χρόνια στο σωματείο ΠΑΝΕΚΦΕ και πρόεδρος της διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Επιστημών στην Αθήνα το 2014- EUSO 2014.

Με ενδιαφέρουν η παιδεία, ο αθλητισμός και η προστασία του περιβάλλοντος (Πεντελικό – Ρεματιές). Το 1985 εκλέχτηκα Πρόεδρος του Συνοικιακού Συμβουλίου. Έχω διατελέσει μέλος στη Β’ βάθμια Σχολική επιτροπή του Δήμου μας. Είμαι Ιδρυτικό μέλος και σήμερα Αντιπρόεδρος ΔΣ του αθλητικού συλλόγου βόλεϊ ΦΟΙΒΟΣ Μελισσίων και μέλος του ΔΣ από το 2003 έως σήμερα σε διάφορες θέσεις. Είμαι μέλος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πεντέλης.

Συμμετέχω στην παράταξη ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, γιατί βρήκα μια ομάδα ανθρώπων με ανιδιοτέλεια, γνώση και όρεξη για προσφορά. Να μπορούμε να καταθέτουμε της απόψεις μας και να διεκδικούμε ένα Δήμο στην υπηρεσία των αναγκών του δημότη, για μια πόλη καθαρή, πράσινη, φιλική στους πεζούς, με ελεύθερες πλατείες, πάρκα και ρεματιές για κάθε πολίτη, ανταποκρινόμενη και στις ανάγκες των νέων.