Βλάχος Ελισσαίος

Γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι ηθοποιός.

Το 1989 με την οικογένειά μου μετακομίσαμε στα Μελίσσια, όπου και τελείωσα το Λύκειο Μελισσίων.

Σπουδάζοντας Χημικός Μηχανικός στο ΕΜΠ, ξεκίνησα να ασχολούμαι με το θέατρο, το οποίο με συνεπήρε, στρέφοντας την επαγγελματική μου πορεία προς τα εκεί.

Για πολλά χρόνια υπήρξα δάσκαλος σκακιού στο σωματείο της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Μελισσίων καθώς και σε δημοτικά σχολεία των Μελισσίων και της Πεντέλης. Με το σκάκι ασχολήθηκα ενεργά και ως διεθνής διαιτητής, μέλος επιτροπών, ενώ έχω θητεύσει και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Είμαι ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Μελισσίων, ενώ έχω διατελέσει και μέλος των ΔΣ της Ένωσης Ποντίων Μελισσίων. Έχω διατελέσει μέλος πολιτιστικών επιτροπών και μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού Οξυγόνο.

Έχω υπάρξει παλιότερα υποψήφιος με τον συνδυασμό «Μελίσσια Αναγέννηση» του Δημήτρη Τομπουλίδη στον τότε Δήμο Μελισσίων.

Για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον ενιαίο Δήμο Πεντέλης, συντάσσομαι με το συνδυασμό ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ. Τόσο η πολιτική συγκρότηση όσο και το ήθος των ανθρώπων που απαρτίζουν τον συνδυασμό είμαι σίγουρος πως θα συμβάλλουν στον εποικοδομητικό έλεγχο καθώς και στον παραγωγικό διάλογο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της επόμενης πενταετίας.