Βασιλειάδης Γιώργος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Μελίσσια όπου βρίσκεται το πατρικό μου σπίτι και πέρασα όλα τα παιδικά και νεανικά μου χρόνια εκεί μέχρι και το Λύκειο. Σημειώνω ότι το Δημοτικό Σχολείο Πηγής που τελείωσα ήταν τα χρόνια εκείνα τριθέσιο.

Συνέχισα της σπουδές μου στο οικονομικό τμήμα της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη (ΑΒΣΘ) και από την αποφοίτησή μου και έπειτα ασχολούμαι με την εμπορία βιβλίων (φορολογικών, εργατικών και λογιστικών).

Από τα νεανικά μου χρόνια οργανώθηκα στο «Ρήγα Φεραίο», όπου διετέλεσα και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου (ΚΣ) και στη συνέχεια ασχολούμαι ενεργά με το Οικονομικό Επιμελητήριο ως μέλος της παράταξης «Προοδευτικοί Οικονομολόγοι».

Μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού από το 1977 και του ΣΥΡΙΖΑ από τα πρώτα βήματά του με ενεργή δράση, σήμερα στο ρόλο του συντονιστή της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Οικονομολόγων – Λογιστών Αττικής.

Επέλεξα να είμαι υποψήφιος στο Δήμο Πεντέλης και να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου την παράταξη ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ που εκπροσωπεί κάτι νέο σε πρόσωπα και νοοτροπίες. Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια τα δημοτικά πεπραγμένα έχουν αλλοιώσει δραματικά τη ζωή στην πόλη μας και είναι αναγκαίο όσο υπάρχει ακόμη χρόνος και χώρος να βελτιώσουμε τη ζωή όλων μας.